Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: žlutý pruh 2.0 od rowos - Tak jsem si na chvilku vypnul AdBlock a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2014 11:00

    rowos (neregistrovaný)

    Tak jsem si na chvilku vypnul AdBlock a to to teda trvalo, nez se stranka nacetla. Takze dekuji, radeji si necham zobrazovat zlutej pruh, ten se zobrazi rychle.

    A pokud by vas napadlo tim zlutym pruhem to zpomalovat, aby se vic vyplatilo natahovat tu reklamu, a pokud by zlutej pruh nekoho otravoval, reseni je jednoduche: vytvorit v AdBlock vyjimku pro http://cz.adocean.pl/files/js/ado.js. Zlutej pruh zmizi (protoze object z AdOcean v JS existuje, takze se netaha obrazek mabImg z root.cz a tudiz se pak dole neobjevi pruh). Musite mit ale zapnuty javascript, jinak se zluty pruh objevi vzdy. Ale napr. v LINKS se zluty pruh neobjevuje a reklama taky ne:-)

    Reknete reklamnim spolecnostem, at delaji reklamu, ktera neotravuje uzivatele a nezatezuje PC a pak nebude duvod blokovat. Myslite si, ze si uzivatele rikaji "tak, ted to tem webum nandam a budu blokovat reklamy"? Ne, oni prisli na stranku, reklama je zacala otravovat, tak se ji zbavili. Bohuzel je uz asi pozde na napravu, protoze vsichni uz reklamu blokuji, takze kdyz se zacne delat reklama neotravujici, tak se to stejne nikdo nedozvi. Co jste si nechali libit, to mate. A s tim zlutym pruhem to taky neni moc dobry, az to zacne otravovat, tak to zacnou lidi taky blokovat.