Hlavní navigace

Názor k článku Konec TrueCryptu: co je za ním? (aktualizováno) od s - Jedinec, nebo nekolik malo jedincu vyvine software, ktery...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 5. 2014 16:27

    s (neregistrovaný)

    Jedinec, nebo nekolik malo jedincu vyvine software, ktery pouziva X moc mega lidi na svete. Staci hnout prstem a je ze mne milionar ne-li miliardar. No a oni se skryvaji a nikdo nema ani tuseni, kdo vlastne jsou. A to prosim po dobu nekolika dost let!

    Pripada mi to, jako tenhle: http://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Perelman

    Odmitnul $1M! Je divnej! Autor truecryptu je divnej uplne stejne jako tenhle homeless a tak udelal uplne stejnou podivnost. Pripada vam to nepochopitelne?

    IMO vsechny ty FBI a CIA konspirace jsou blbost.

    A jestli je v TC backdoor? Kde by takovy backdoor mel byt? Existuje jen nekolik malo mist, kam se da takovy BD zakodovat. Jsou to nahodne generovana mista v kontejneru (ktera by nebyla nahodna). TJ. zejmena seed a master-key a vypln pro hidden disk. Tohle ale lze snadno zkontrolovat. Pak jeste muze byt dira v sifrovani. Ale vzhledem k tomu, ze tcplay implementuje nezavisle to same a ze jsou to vsechno standardni sifry, kontejner vytvoreny TC funguje v tcplay a naopak.... Proste tomu neverim.