Hlavní navigace

Názor k článku Lékaři neřeší bezpečnost, ZFS na Linuxu se zlepšuje a miniaturní verze ESP32 od null null - Ano, ozval ses. Jak jinak. Vrbětice nebyl "vojenskych skladu",...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 10. 2017 20:25

    null null (neregistrovaný)

    Ano, ozval ses. Jak jinak.

    Vrbětice nebyl "vojenskych skladu", ale sklad soukromé firmy obchodují vojenským materiálem s příslušnou se zbrojní licencí. A "vojenskych skladu" rozhodně neznamená prostor, kde výbuch rozmetal nějaké kusy vojenského materiálu po lesích.

    "Bez problémů překonali plot, přišli na vzdálenost 100 až 200 metrů od epicenter výbuchů, našli zbraně a výbušniny a nepozorovaně je vynesli."

    To není datadisk k Batlefieldu, chlapče. Když se ti někdo proplíží lesem a přeskočí nějaký jeden plot, tak s tím moc nenaděláš. Jiná možnost je, jak se zabezpečovaly některé části např. autoparků a skladů kam se mimo běžnou dení služební dobu nechodilo, použít volně puštěného hlídacího psa. Což ale pro zkušené zájemce stejně není takový problém. Nevím jak moc je to dobrý nápad takhle pouštět psa na jenom ze 40% vyšitěném prostoru v areálů s obvodem "Rozlehlý vlachovický areál s desítkami budov je obehnaný plotem měřícím přes třináct kilometrů." To bys ale o strážní službě musel něco vědět.

    "Kdyby nekdo nekomu vnik do chranenyho prostoru kdyz to hlidali zakladaci (coz vymazanec jako ty nemuze tusit),"

    Ano, až na to, že jsem na těch službách, tzv. obdenky, strávil hodně času. Sic ne tolik kolik mudrlanti jako ty u Call of Duty. Dokonce jsem na rozdíl od tebe byl i v muničních skladech při převozu munice a podle toho cos linknul a kvákáš, tak nemáš ani tušení, jak to tam vypadá a je hlídané. Ani páru. Ani nemáš tucha jakým způsobem a kolik se ukládá přímo v kasárnách. Ani totiž nevíš. že těch skladů je více instancí o více objemech.

    Nedělej ze sebe zbytečně pitomce ještě víc než normálně.