Hlavní navigace

Názor k článku LibreOffice 6.0 přináší vylepšené rozhraní a elektronický podpis od Marián Kyral - Tohle má ale odpovídat těm uživatelům. Měli by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 2. 2018 8:40

    Marián Kyral

    Tohle má ale odpovídat těm uživatelům. Měli by pochopit, že MSO není zadarmo a jejich pohodlí něco stojí. A pokud chtějí nelegální verzi, ať si to zařídí na vlastní triko.

    Pokud mají uživatelé nějaký konkrétní problém, tak je možné jej analyzovat a pokusit se najít řešení. Ale většinou mají jen takový pocit, že mají problém. Ve skutečnosti chtějí přesně to co má jejich soused, protože ten říkal, že to musí mít taky.

    V práci používám LO a přes wine obstarožní firemní Office 2007 a po nějakých počátečních problémech s kompatibilitou mi v aktuální verzi funguje vše co potřebuji a lidi s MSO si nestěžují, že bych posílal něco špatně - kdysi se to občas stalo.

    Dcera má ve škole samozřejmě MSO, doma pro změnu CentOS s LO, dělá v tom úkoly a nestěžuje si. Ve škole dokumenty otevře a to, že má každý program jiné rozhraní ji problém nedělá. Myslím, že to je dobrá průprava do života.