Hlavní navigace

Názor k článku Linux očima jeho odpůrců od JiMi - No věřím, že jste velmi inteligentní a nadaný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2005 15:31

    JiMi (neregistrovaný)
    No věřím, že jste velmi inteligentní a nadaný člověk, ale věřte, že většina populace má problémy s tím co je uvedeno v článku. A většina populace není na tom tak dobře jako vy. Průměrný člověk by možná dokázal nainstalovat Fedoru, ale kdyz se podiva na instalaci Debianu, který používám třeba já, tak to radši vypne.

    Další problém je třeba v tomto: Ptá se Karel Pepy: "Pepo, jak se dělá v KDE to a to?", "No já nevím já mám Gnome, ale zkus to najít v konfiguráku. Ten je tam a tam.", "No jo Pepo, ale to tam není, že ty maš jinou distribuci."

    Vývojáři Linuxu a aplikací pro něj jsou většinou velmi inteligentní lidé, ale často odtažení od reality. Správný linuxák nemá jakýkoliv problém v Linuxu. Pokud se objeví kritika, objeví se flame. A přitom to je jen seznam věcí, které vadí "mormálním lidem". Doufám, že komunita na těchto věcech zapracuje a nebudou názory typu: "To je jejich věc, že mají Windows a nelíbí se jim to a to." Je to to samé, jako že je to věc lidí žijících na Kubě, však můžou emigrovat, neniliž pravda?