Hlavní navigace

Názor k článku Linux začíná prorážet na firemní desktopy od anonym - >>Třeba výzkumy veřejného mínění se pořizují tak, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2007 11:56

    bez přezdívky
    >>Třeba výzkumy veřejného mínění se pořizují tak, že se statisticky průměrný vzorek používá (resp. se na něj váží výsledky).

    Neshodnem se jednoduse na tom ze proste prumerny vzorek neexistuje?Je to spis filosoficka otazka, co je vlastne prumerny vzorek. Co ty na to?:)

    >>Letošního ročníku průzkumu se zúčastnil dvojnásobek uživatelů proti roku 2006, což říká, že zájem o Linux stoupá. To je opět nesmysl - ve vybrané hospodě bylo dnes 2x tolik lidí, ale to nic neznamená.

    Ty vnimas stopajici popularitu podle navstevy v hospode?:)) Promin ted vazne. Popularity linuxu stoupa, clovek se nemusi opirat o clanek, aby to videl. Nadtim se hadat nebudem, zalezi na tom co si pripustis a co ne. Ja se tu celou dobu snazim jen rici, ze nikdo z tehle komunity nebral tento clanek nejak vazne ci zasadne ve stylu Halelujah Linux a Chvalte Pana Kernel:)) Pokud ano a nekoho to postouchlo je to zbytecne, clanek nema a nemel nejakou podstatnejsi vahu.

    Tak bych rad aby jste tyto veci brali trochu s nadhledem... Je zbytecne napadat autora. Ma linux rad, ja taky, radi si s nim hrajem, povazujeme ho za lepsi nez Windows (nehadejte se se mnou jestli je nebo ne nechte mi svuj nazor prosim), ale vsichni tu vime, ze nez se linux plne rozsiri bude to nejakou dobu trvat a je to proste vyvoj. Musime se tu napadat ve stylu lhar a podvodnik? Pan Krcmar zije v jine komunite, ktera ho jinak formuje, stejne tak jako vy zijete v jine a mate jine nazory. Prosim ale o trochu vzajemneho respektu.