Hlavní navigace

Názor k článku Masivní protest v Googlu, USA bojují s Čínou o paměťové technologie od null null - @Lael Ophir Tato debata nemá smysl. Vysvětlím. Dál se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2018 13:05

    null null (neregistrovaný)

    @Lael Ophir

    Tato debata nemá smysl. Vysvětlím. Dál se takto bavit nemá smysl. Valíš sice možná pravdivá data, ale používáš je špatně a ve špatném kontextu. Vezmeš nějakou část života, oddělíš ji od jiných, z této části vybereš nějaké proměné, vezmeš k nim statistiku a na základě jejích výsledků to prohlásíš za obraz skutečnosti nad původní, nezredukovanou, částí života.
    V souladu s agresivní marxistickou doktrínou pak podle výsledku vybereš toho kdo je na tom nějak hůř, méně či později, prohlásíš ho za oběť a vyhlásíš boj tomu zbytku. Naprosto zcestné. Přesně to jsi udělal s těmi vraždami v manželství:
    Oddělil jsi to že je to zlomek vražd vůbec, nezapočítal jsi příčiny, vůbec ses nezabýváš tím jaké je to číslo vůči celkovému počtu manželství, vůbec nebereš v úvahu další problémy v manželství k ccelkovému obrazu, ale protože přímo v tomto jednom miniimálním extrémním aspektu této problematiky muži* zavraždí více než ženy, tak tím zkoušíš ukázat že muži nějak utlačují ženy. Zcestné, hloupé, nemám pro to slov, poromiň, ale už jenom z pohledu prezentace statistických dat je to debilita. Je to další vytváření konfliktů mezi skupinami kde nejsou.
    Prostě si neuvědomuješ, že tato ideologie rovnosti, sociální zpravednosti je zcestná - vyváženost, rovnováha neznamená v žádném prípadě rovnost. Nikdy neznamenala a nikdy nebude.
    Úplně stejně hloupě ideologicky postupuješ v hodnocení ostatních témat. Např. ženy premiérky. Jsi normálně schopný prohlísit to, že ještě nebyla žena premiérkou za symbol toho že je tu nějaký problém a absolutně nehledíš na nic jiného než tento jeden symbol. Teoreticky, i kdyby ženy nemuseli nic dělat, měly všechno, nic se jim nedělo ale nebyla žádná premiérkou, tak paka jako ty by potom mysleli že je tu nějaký problém pro ženy - to je jenom ukázka toho, jak je tento jeden argument nedostatečný k hodnocení situace.

    Nezlob se na mě, tyto psoudoteorie oběti a viníka na základě jedné vybrané a vyhovující skutěčnosti je debilita. Přesně to odráží to, že se nikdo nezabývá tím, proč třeba popeláři jsou hlavně muži - protože použitím stejné debilní logiky by se jim ty jejich teorie zbouraly během prvních vět. Takže radši nic ...

    * muži už z podstaty používají více násilí