Hlavní navigace

Názor k článku Masivní protest v Googlu, USA bojují s Čínou o paměťové technologie od null null - @Lael Ophir Základní problém je že i po upozornění...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2018 10:55

    null null (neregistrovaný)

    @Lael Ophir

    Základní problém je že i po upozornění používáš jenom selektivně vybrané části nějakých statistik a výzkumů, které podporují tvou ideologii, ale nic nevypovídají o skutečném stavu. A to i přes mé upozornění.

    Např. podle studie UN někdy z roku 2007 uvádí že jsou poroblémy které mají ženy ve společnosti rozděleny do vůbec asi 5 kategorií (sociální, fyzické, mentální, ....) a každá má několik různých dalších parametrů jako alkohol, příjmy, sebevědomí, sociální status, .... a ty vysekneš jenom to že muži vraždí manželky 2x více než naopak, ani nepřidáš údaj kolik je celkově manželstvní, jestli se např. nejedná a 3 případy z 20 mil. a začneš to vydávat jako nějaký důkaz o utlačování žen muži. Pak, naprosto nesmyslně je toto používáno jako argument o útlaku žen v mužské společnosti protože v IT oboru není rozložení mužů a žen jako ve společnosti 50:50, ale najednou pokud jde o jiné obory, řekněme méně lukrativní, tak už to není potřeba. Zajímavé. To ani nezmiňuji fakt, že průměrně jsou muži na IQ hloupější, mají nebezpečnější a fyzicky náročnější práce, více umírají ve válkách, dožívají se menšího věku a pod. - to moc nevypadá na nějaké privilegia.
    Rozložení schopností mužů a žen se liší, tak se liší i projevy ve společnosti (viz. Skandinávie) - mohou se doplňovat, tolerovat a spolupracovat, nebo se mohou na základě ideologicých štvanic podpořených účelově selektovanými parciálními obrazy statistik uštvat k smrti společnosti.
    My ani nevíme jestli je něco odchylka od normálu, řekněme nespravedlnost. Víme jen, že existuje ideologická poptávka a tak se různě formuje nějaký obraz na základě polo-dat a je prezentován jako dogma.Už jenom snahy kvóty jsou toho důkazem. Nutnost mít hned hned najekou premiérku aby jsme nevypadali (jak a podle koho?) je toho důkazem. Místo napravení rozdělení jde o překroucení podle ideologického záměru.
    Je potřeba něco řešit. Ok, ale ne na základě ideologie podpořené polovylhanými argumenty. Jako to tu prezentuješ (viz. vraždy v manželství).

    K těm tématům jsem ti toho napsal hodně, nepotřebuji se opakovat. Účelově vytahané jednotlivé střípky obrazu nemají větší hodnotu než takové střípky. To je celý problém tebe, což pozoruji delší dobu, ale i spousty manažerů a pod. Takže: Statistika ukazuje poměry a mezi jednotlivými sadami statistických dat - nikoliv skutečný celý a jasný obraz dané oblasti. To si uvědom na začátek. Např. pokud tvrdíš že zločinnost je vyšší u mužů, tak to má samozřejmě ještě okolní jevy - kdo je "živitel rodiny"? Kdo hůře shání práci? Jak by to vypadalo kdyby byly dominantnější ženy? Mají z trestné oné trestné činnosti mužů i nepřímý prospěch i ženy, takže nemusí přímo tolik páchat? atd. atd.
    Neeee, ty prostě vezmeš toto číslo, ženy mají menší součet tak jsou oběti mužské společnosti a hurá do boje . Máme oběť, máme tlačovatele a jedem .............. O tomto je celá naše debata. Ten zbytek už je jenom podružnost - už pak ani nezáleží jestli takto přemýšlíš nad zločinností nebo zamestnaností - je to špatná metodika + neúplné údaje.