Hlavní navigace

Názor k článku Masivní protest v Googlu, USA bojují s Čínou o paměťové technologie od null null - @Lael Ophir 1) Uráží. Vyhni se sviňskému konstruování argumentů...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2018 8:50

    null null (neregistrovaný)

    @Lael Ophir

    1) Uráží. Vyhni se sviňskému konstruování argumentů "To je jako Vy byste ... [nějaká nechutnost]". Oba moc dobře proč takto laděné příklady "inteligenti" jako ty nebo např. @Unknown uvádějí. Žádná náhoda, žádný naivita. Prostě jdi s tímto způsobem tlaku na oponenta do prdele.

    Tím to pro mě končí.

    2) Argument o počtu homosexualit jsem uvedl tak jak se ke mě dostal. Shodlo se na tom někoik psychologů v TV debatě - a to jsem tam taky poctivě uvedl kdyby sis to přečetl. Akorát na rozdíl od tebe ti netvrdím že je to obraz společnosti a musí se někomu vyhlásit boj. Klidně tomu nevěř, co já s tím?

    Tím to pro mě končí.

    3) Ty jsi ten který tady pořád dělá závěry nad stavem společnosti na základě několika vybraných dat. Nedokážeš odpovědět ani na jednoduchou otázku, kolik je tada vůbec maželství a partnerství celkem a kolik z nich vůbec končí vraždou, když už toto kritérium má podporovat úchylné teorie o dominanci mužů nad ženami. O sociálních aspektech jsi ani nemukl dokud jsem ti to v souvislosti se správou UN nenapověděl a už jsem tě upozornil že co se týče další agresivity ve vztazích tak není pouze doménou mužů. Často bývají pohotovější ženy. To je jedno. Buď dodej data která vykreslí celkový stav společnosti nebo přestaň na základě několik statistik tvrdit závěry o celkovém stavu.

    Si myslíš že ti ten pokus to přehodi na mě sežeru? Tvrdíš to s neúplnými daty ty, já tě vyzývám abys je doplnil. Proč sem ti napsal. Jasně že to nedoplníš, taková data nejsou jen tak k dospozici, protože to jen tak shrnout nejde. A to dělá z té tvé hry na "Male supremacy" ještě debilnější frašku. Neexsitují čísla která by dokazovala nadvládu mužů - pokud tedy nevezměeš jeden poměr z mnoha a ostatní jaksi nezopomeneš. Což jak vidím není zas takový problém.

    Není nic jednoduššího. Dolož kolik manželství vůbec existuje, dolož kolik z nich končí vraždou (ty jsi s tím přilezl) a dolož kolik mužů je týráno ve vztahu, dolož kolik mužů bylo znásilněno - na to ani není zstatistika a co je znásilnění se liší země od země - ale počítal bych že si vybereš nějakou západní kde znásilnění není i podržení dveří. Hurá do toho. Nemůsíš omýlat ty cance, prostě to těda dolož a nebo ne, ale netvrď že jsou na to data - pak s tebou budu "jenom klidně nesouhalsit"

    Nazdar.