Hlavní navigace

Názor k článku Masivní protest v Googlu, USA bojují s Čínou o paměťové technologie od Lael Ophir - 1. Dejte si studený obklad. Jasně jsem vysvětlil,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 11. 2018 19:09

    Lael Ophir

    1. Dejte si studený obklad. Jasně jsem vysvětlil, proč jsem takový argument použil. Není moje chyba, že jste snowflake a považujete za osobní urážku div ne i předpověď počasí :)
    1.1 Takže blíže nespecifikovaná TV debata, kde údajně vystupovaly špičky v oboru. Nevím ani jestli taková debata proběhla, nedodal jste zdroj - za mě jde prostě o nepodložené tvrzení.
    1.2 Co jiného než neumělé omlouvání zločinů je to když na argument "na ženách jsou páchány ty a ty zločiny" vytahujete argumenty ve stylu "ale to není celá pravda, muži třeba živí rodiny, ženy svými protesty uměle vrážejí klín mezi obě pohlaví" atp.? Prostě existuje problém, a vy místo abyste rozumně řekl "OK, to je problém", tak vymýšlíte nesmysly o "honu na bílé heterosexuály", "výsadním postavení LBGT" atd.

    2) Problémy žen dokládám více čísly. Procentem žen které zažilo sexuální obtěžování, procentem žen které zažily domácí násilí, procentem žen které byly znásilněny, a čísly ohledně vražd. Pokud je váš argument "ženy nejsou utlačovány, protože sice muži zabíjejí partnerky mnohem víc než ženy partnery, ale vražda v vztahu je poměrně vzácná událost, takže se to nepočítá", tak je to zjevně argument neplatný. Proč? Minimálně protože i kdybychom ty vraždy úplně zanedbali (ano, je jich poměrně málo protože jde o extrém), tak dále stojí ostatní uvedená fakta, která sama o sobě ty problémy žen dokládají více než dobře. Jasné?

    Dostal jste argumenty a data. Vy jste přišel s argumenty, které daty podložit neumíte - jako zdroje jste dodal tuším tři linky na youtube videa, ve kterých se řešily dojmy a nikoliv fakta. Místo toho si od vás můžu přečíst zjevné osobní útoky: jsem prý prolhanec, moje argumenty jsou bullshit, přehlídka debility, brekot, ubohé, laciné... Tenhle thread nezačal úplně špatně, byla to civilizovaná výměna názorů, a po některých vašich výlevech v jiných diskusích mě to příjemně překvapilo. Bohužel když se dostanete do argumentační nouze, začínáte soptit vulgaritou. Proto další diskuse postrádá smysl. Fakta jsou fakta, I rest my case.