Hlavní navigace

Názor k článku Masivní protest v Googlu, USA bojují s Čínou o paměťové technologie od null null - @ Lael Ophir 1. Když jsi tak cool, tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 11. 2018 1:56

    null null (neregistrovaný)

    @ Lael Ophir

    1. Když jsi tak cool, tak by tě nemělo pobuřuovat když tě s takovou nechutnou argumentací pošlu do prdele přez všechny ty tvoje kecy okolo. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
    1.1 Ovšem já to tu neprohlašuji za věděcká podložená fakta. Píšu ti to už tak po sedmé a pořád to opakuješ jak nějaký retard.
    1.2 Nelži. Nic takového jsem nikde netvrdil k nějakému násilí, ale že za statistikou o tom že víc kradou muži se může ze sociálního hlediska skrývat víc tvoje jedno debilní číslo. Třeba kdo páchá a kdo z toho má taky profit, takže nemusí tolik páchat - ne víme, protože jenom chrlíš čísla a aniž by ses zajímal co je za nimi to tupě prohlašuješ za obraz skutečnosti. A stejná jako tato byla to hned další věta - kterou jsi jaksi přehlédl. Je až směšné jak jste si s "intelektuálem" @Unknown podobní. Nějdřív vzletné ideologické moudra, ale jakmile se začně někdo pídit po něčem konkrétním tak už to jede - účelové vybírání vět z kontextu, selektivní slepota, urážky, konstrukty, podsouvání ... Ano, používám slova jaká používám - jenže já si tu nehraju na intelektuála - já jsem ten hňup který po tobě jenom chce vědět pár fakt - což je zjevně problém ...

    Klín mezi obě pohlaví vráží pitomci jako jsi ty. Abys podpořil ideologickou sračku zalloženou na ničem že musí být víc žen v IT tak sis musel vymyslet že existuje nějaký útlak žen muži a snažíš se to hloupě dokládat tím kdo fakticky víc krade a tím že nějaká malá část vražd jsou vraždy v manželství a muži je páchají častěji. Kdyby sis vyndal hlavu z prdele tak bys z toho tvého PDF se satistikami kriminality vyčetl, že nejvíce zločinů spáchají muži na mužích a tedy nejšikanovanější a nejvíce ohoroženou skupinou jsou muži. Jenomže to by nedpořilo tvé debilní výplody o utalčování žen muži a potřebě boje za sociální spravedlnost - hned mět premiérku a podobné exkrementy. Proč né prvného popeláře? A protože nejsi schopný odpovědět ani na normální otázku: Když tedy větší počet vražd v manželství padá na muže, kolik manželství vůbec končí vraždami? tak musíš neustále dokola lhát a urážet. Pravý SJW NPC.
    A to se ani nebavím o tom, že ty tvoje vraždy v manželství nejsou primárně způsobeny tím že jsou to ženy, ale protože dochází dlouhodobě k hádkám a jeden z partnerů to neunese - častěji muži - kvůli pohlaví to není. Viděls osle někdy případ že by manžel zabil manželku protože je žena? Kdyby v tom vztahu a hádkách byl slabší muž místo ženy, tak dopadne stejně. Samozřejmě že je to špatně, ale jde o lidi, Lidi. Ne muži proti ženám jak tě nutí plácat ta debilně úchylná novomarxistická idelogie o útlaku žen muži.

    2) Dokládáš leda kulové. Ani není stanovené co přesně obtěžování tom tvém díle je, jaký je vzorek, kde (SAE nebo Švédsko) a není vůbec k poměru dané kolikrát obtěžována byla a kolikrát ne. Např. pokud žije žena 70 let a byla nějakýma řečma obtěěžována 2x, tak to se nám fakt hroutí civilizace. OMFG Jenom těch tvých debilních keců už tady bylo k urážce zdravého rozumu nakydána daleko větší hromada. Ale pro natvrdlé: Netvrdím že obtěžování je v pořádku, jenom se zamýšlím nad tím, že nějaké z prdele vytažené číslo absolutně neukazuje jak moc velký je to problém, nebo jestli vůbec.

    "Místo toho si od vás můžu přečíst zjevné osobní útoky: jsem prý prolhanec, moje argumenty jsou bullshit, přehlídka debility, brekot, ubohé, lacin"

    Já jsem myslel jak jsi v klidu "Není moje chyba, že jste snowflake a považujete za osobní urážku div ne i předpověď počasí :)" mudrlante ...

    Jaká jsi dodal data? Stále ten samý bullshit. 2 nějaké statistiky které se stěží vyjadřují k tomu co tvrdíš, naopak dokládají něco jiného (viz výše zabití muži) a nejsi ani schopný odpovědět na jednoduchou otázku kolik je celkový počet a kolik z toho padlo tedy do statisky. Naprostý základ. Jednoduchá otázka. Místo toho tady máme neustálé obviňování jaký jsem násilník, různé eseje o zklamání a další hromady bullshitu ... Stále můžeš na tu otázku odpovědět.

    Ty tu sypeš defektní data, ty tvrdíš že to máš podloženo, tak snad není nic jednoduššího než mi z těch tvých jasných dat odpovědět, ne? Pár řádků - nemusíš sepisovat číslované odstavce, mě tím neohromíš a stejně je v nich pořád dokola to samé prd. Si myslíš jako že když to ještě pětkrát zopakuješ tak ty neúplné a zavádějící "data" vezmu a řeknu si "teď je to správně""? Jistě ...