Hlavní navigace

Názor k článku Michal Krause: na desktopu mám Mac, ale Linux jsem neopustil od Lael Ophir - Ad proč by nešlo automatizovaně udělat uživatele, služby...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2017 23:54

    Lael Ophir

    Ad proč by nešlo automatizovaně udělat uživatele, služby a skupiny - leda shell out, navíc podle konkrétní verze konkrétního Unixu. Nic moc.

    Ad Je potřeba respektovat platformu - souhlas

    Ad gro je web, případně mobilní aplikace a hry - záleží co děláte. Jak jsem psal nějakému kolegovi, pokud někdo píše mobilní piškvorky, tak to takhle může vidět. Ale nepředpokládám že by firemní sektor zaniknul, nebo že by firmy držely řekněme registr svých HR smluv ve veřejném cloudu a jako primární interface k němu měly aplikaci na smartphonu.

    Ad Já se také práci na Win vyhýbám, co to jde - to vidíme svým způsobem podobně, jen každý z úplně opačné strany. Mě třeba děsí i jen představa tarballu, který bych měl kompilovat, probírat se potom desítkami kB chyb a zjišťovat proč to nekompiluje.
    Ad automatizovat ve Visual Studiu, kdy nemůžete jednoduše naklonovat části projektů - záleží na prostředí. Na TFS můžete klonovat jak uznáte za vhodné (resp. vytvářet branches, koncept je prakticky stejný), a má nově i integraci s Gitem (která je v praxi dost na nic, protože source code management je jen jedna část potřebné funkcionality).