Hlavní navigace

Názor k článku Microsoft: open source bereme vážně od anonym - Prominte, ale tvarite se jako by hlavnim problemem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2007 19:06

    anonymní
    Prominte, ale tvarite se jako by hlavnim problemem soucasnych firem v oblasti IT byl permanentni strach z toho, ze na ne kdykoliv muze vletet nejaka BSA (jako spanelska inkvizice v monty python's).

    Zivotni zkusenosti ale preci neziskate pouzivanim linuxu, nebo dokonce skalnim ctenim serveru root.cz. Zivotni zkusenosti ziskate kontaktem s praxi a to nejlepe na ruznych urovnich a s ruznymi lidmi v ruznych oborech a svou otevrenosti k ruznym nahledum a uhlum pohledu na svet.

    Bavime se tu o tom, ze pro mnoho lidi je uplne nepodstatne, jaky pouzivaji operacni system, protoze maji pocitac jako nastroj ke splneni svych cilu a idealni pro ne je ten nastroj, ktery jim to pri rozumnem vynalozeni ruznych nakladu (nejen financnich) umoznuje. Pro nektere lidi je cilem system nebo jeho propagace. Pro vetsinu ne. Nekteri z tech prvnich casem prejdou do te druhe skupiny a impulsem muze byt treba narozeni ditete :)
    Take se (ac dite jeste nemam) nezajimam o to, jaky zpusob vyroby elektriny je nejefektivnejsi nebo jak presne se cisti voda z odpadu, ktery splachuji. Nepotrebuji to vedet. Staci mi, ze mi to za rozumnou cenu slouzi k me spokojenosti. A ze na tom nekdo vydelava? No a co? Ja se take nejak zivim.


    Ernie Ball vubec neznam, je to nejaky vyrobce kytarovych strun?? Jakou to ma souvislost s IT a softwarem? Pouzivaji pouze linux?