Hlavní navigace

Názor k článku MIT umí 200× rychlejší učení neuronových sítí, falešné a pomalé 5G od AT&T od Jaromir - Takže podle tebe je koncept, kdy zaplatíš za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2019 7:41

    Jaromir

    Takže podle tebe je koncept, kdy zaplatíš za el. auto jako za dva a pak za výměnu aku po 10-13 letech jako za další auto vpořádku?

    Pořád tu hovoříte o nulové stopě a podobných věcech.

    Kdo jezdí stojí ho benzín v průmeru co cena auta za jeho životnost, kde je tedy úspora, kdy nové auto stojí 500 000 a což bys utratil i za benzín do něj za 10-13 let a TO STEJNÉ!!! Stojí výměna aku?!

    Ten celý koncept si vlastně na ekologii hraje a přenáší znečíštění mimo a stojí naprosto stejně pro člověka s tím, že ani ta elektřina není zadarmo, takže člověk, si "předplatí" cenu benzínu na celou životnost dopředu a pak nedej bože aby měl sazbu D02D doma, musí mít speciální, a stejně za el. bude platit a ve stojanech se přece taky platí? Nebo máme komunismus a ty dáš 500 000 za aku a pak čerpáš energii zdarma?

    Jsout to jen kecy, mám doma sazbu D57D, a rozhodně bych nenazval, že mám elektřinu zdarma...

    Jo ano el. auto je pěkné, nevypouští nic, ale náklady enormní a pak jede uhelná elektrárna na max. Nedej bože aby to měli všichni. Tohle se musí řešit koncepčně a pokud někomu vadí spaliny, tak ať auta do měst vůbec nejezdí.

    Mě připadá celý koncept el. aut ve stylu "já bych krávu nezabil, ale maso mám rád", takže taky já mám el. auto, a že se nadpoloviční většina el. energie vytváří v uhelných a kdoví jakých elektrárnách, tak to už ti ekologicky smýšlející lidi nevidí.

    Pořadí má být takové:
    1) všechny elektrárny jen jádro, solár, vítr
    2) začít využívat el. auta