Hlavní navigace

Názor k článku Mraky softwaru za pusu od Echy - [OT]Jen tak mimochodem - to o katolicich mohlo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 12. 2004 13:55

    Echy (neregistrovaný)

    [OT]Jen tak mimochodem - to o katolicich mohlo platit pred II. Vatikanskym koncilem, ale pokud v soucasne dobe nekdo tvrdi, ze se jako ortodoxni katolik musi chovat *takhle*, tak je dobrejch 40 let pozadu. V soucasne dobe mozna papez kondomy zakazuje, ale to je jeho osobni nazor; minimalne po svatbe cirkev antikoncepci (ano, jakoukoli!!) oficialne povoluje (soucasny postoj rimkat. cirkve k _manzelskemu_ sexu je "delejte si co chcete a jak to chcete, pokud to ani jednomu z vas nebude proti vuli"). Pred svatbou vpodstate zakazuje veskery sexualni zivot, ale o akceptovatelnosti tohoto postoje se vedou diskuze uz dlouho (sam jsem katolik a myslim si, ze v tomhle je cirkev opravdu mimo)[/OT]
    Jinak nevim co mate proti PR clanku Microsoftu, kdyz uz se root "zkomercializoval" a jsou na nem reklamy, nemuzete jednoduse chtit aby "diskriminoval" nejakeho inzerenta... Dobre, jsou vyjimky, ale to jen takove, ze treba v televizi pred 22h nejsou eroticke reklamy ap. => pokud si nekdo pripada tak, ze ho PR clanek M$ muze psychicky traumatizovat jako male dite nocni televizni pornobrutalhoror, tak tato diskuze ma smysl. Jinak ne.
    (Nebojte, i ja uznavam a propaguji Linux jako OS lepsi nez cokoli od M$, ale jsem proti jakekoli "Linuxove inkvizici" nasilne prevadejici lidi od M$ k Lnx. Kazdy ma svuj oblibeny OS, a kdyz to neni ten "nejlepsi" - jeho chyba, jeho nazor, ale vzdycky JEHO)