Hlavní navigace

Názor k článku Nejsem robot: nová CAPTCHA od Googlu bude neviditelná od NULL - Pr-ser je v tom, že tam se prolíná...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 12. 2016 16:39

    NULL (neregistrovaný)

    Pr-ser je v tom, že tam se prolíná vlastnictví korporací a firem, jako google, Monsanto, P&G atd. a vliv na nejvyšší rozhodovací složky min. v západním světě. Pak už z té jejich nedeklarované, za to ale zjevné, spolupráce není poznat, kdy přesně která strana úkoluje tu druhou. Jednou je to tak podruhé jinak, ale vlastník a vlivník z toho těží tak i tak . . . a to nikdy není dobré pro tu druhou stranu - nákupní a výrobní jednotky s osobním číslem, stružené do rodin, obcí, měst, krajů, států a kontinentů - tedy nás.

    Přestože je EET jenom další kret-nská část systému (systém zdanění), který je postaven kret-nsky a proto se do toho musí zase kret-nsky zasahovat aby donutili lid -plně- respektovat ty kret-nské pravidla, tak bych to ještě přežil - tak stejně funguje 1/2 republiky.
    Ale ta sviňskost, pro kterou je to tím STBákem zaváděno, ta hloupst té jeho koblihové armády, která se neštítí řvát kolem sebe že konečně dojde na ty co se mají líp a ani nevidí rozdíl mezi HDP a DPH, ta bezmocnost před těmi 60% tupců, kteří si myslí, že když je kasa za 20tis a z daňového základu si pak můžeš odečíst 20tis je ekvivalentní částka/kompenzace, z těch blbů kteří si myslí že EET vyřeší zaměstnávání v pohostinství na černo, tak z toho je mi opravdu na blití.