Hlavní navigace

Názor k článku Nejsme sekta! od domogled - Vidim, že se tady rozhořela celkem brutální hádka....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2003 17:51

    domogled (neregistrovaný)

    Vidim, že se tady rozhořela celkem brutální hádka. I když se mi zdá, že je trochu jednostranná. Predstavuju si Zeda jako rozzureneho psa a Johanka jako kocku, ktera se na nej s klidem diva z vyšky. Mimochodem, mam pocit, ze ZED bude jednou takovym duchodcem o jakych se mimo jine tento clanek (sorry, duchodci, vim, ze mezi vami jsou i rozumni a skveli lidi (tak jako vsichni Nemci nejsou .......).

    K článku:
    Myslim, ze tento clanek je jako koreni. Je skvely a mne osobne napriklad poskytl spoustu informaci. Napriklad, ze fakt staci jen chtit, trochu premyslet a jde to. A ne jen knucet a nadavat na Telecom, CTU a dalsi zrudne organizace. Linux je take o tom, ze staci chtit a jde to. Nebyt Linuxu, verili by jste, ze je mozne vyvinout OS bez milionu $ pocatecniho kapitalu, bez tisice programatoru, tisice manageru, bez reklamy, public-relations a bez ticice ruznych povoleni. Clanek sem urcite sem patri, ale az jich tu takovych bude hafo, budu proti nim bojovat s urputnosti ZEDa. Rikam, jako koreni, bez nej to neni k jidlu, ale kdyz se to prezene je to totez.

    add obleceni:
    Mam takovou zkusenost. V kvadru chodi starsi a stredni generace, ktera je v tom vychovana. U mladych (i u mladych duchem) jednoduche pravidlo. Bud neco vim a umim a na plati hadry kaslu, nebo neumim nic a musim se jen tvarit, tak to skusim dohnat oblecenim. Vsiml jsem si, ze vsichni ti blbecci, kteri mi stale neco uzasneho nabizeji jsou usmevavi (pretverka) chlapici v obleku. A vsichni ti, ktery mi kdy pomohly, nebo poradili byly uplne obycejni, pohodovi a rozumni lidi, obleceni v cem chteli.