Hlavní navigace

Názor k článku Nespolehlivé konektory RJ45: polovina neodpovídá standardu od Karel - Není to tak úplně pravda. Pokud si zaplatíte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2016 14:48

    Karel (neregistrovaný)

    Není to tak úplně pravda. Pokud si zaplatíte kvalitní konektor, tak vám s velkou pravděpodobností v první zásilce opravdu přijde. Ale s počtem zásilek ta šance klesá a po jisté době budete dostávat jen ty šunky. Ale za cenu kvalitního konektoru. Oni i číňani rádi "optimalizují náklady" a prostě to zkouší. A když jim to párkrát projde (respektive si toho nevšimnete), tak máte problém a na kvalitu zapomeňte. Nehledě na to, že jste kolikrát jejich rukojmí - máte tu pět palet zmetků a brzo vám dojdou ty dobré. Reklamace je na týdny, možná měsíce. Volba těžká. Tak si to pak koupíte od nějaké české firmy za velké peníze. Akorát se vám pak občas stane, že vám z té české firmy přijde ten šmejd, co jste vrátili číňanovi. Protože číňan to nikam nevezl a prostě to pod cenou střelil jiné české firmě, která s tím pak vesele obchoduje.

    Prostě ne, u číny nemáte nikdy jistotu, bez ohledu na peníze. Tedy vlastně jo, jednu máte: za málo peněz málo muziky. Ale opačně to u nich nefunguje.