Bez ironie prosim o vysvetleni, proc jsou temer vsechny spoje v cokolade spatne?
Chapu, ze kdyz do cokolady strkam slabej drat a moc ho utahnu, tak ho muzu uskripnout.
Chapu, ze kdyz drat dotahnu malo, tak muze byt spatny kontakt.
Ale vdycky se snazim, aby oba draty v cokolade byly kus soubezne a oba pod obema srouby.
(Samozrejme nemuzu pouzit tu nejmensi cokoladu, do ktere se drat vejde.)
Samozrejme lanko/licnu do cokolady pouze v dutince/spicce.
A kdyz jsem hodne povercivej, tak ty dva vodice nedam proti sobe, ale stejnym smerem, trochu je zkroutim a az potom dam pod sroub. (Dve licny do jedne dutinky a pod sroub.)
Vzdyt i v rozvadecich se pouzivaji sroubove svorky. (Nerikam, ze vyhradne, existuji i svorkovnice s pruzinkami, u nich se pry ani nemusi davat licna do dutinky?) Ostatne od prurezu 4 mm^2 vyse jsem snad ani Wago nevidel, ale to muze byt kratkou praxi. (?)
(Navic mam osobne tak trochu strach z "katovani kostu" u Wago svorek, kdy jeden nevi, kdy uhnijou a prestanou pruzit. Momentalne to je relativne novinka, tak se to asi dela relativne poctive, ale tipuju, ze za chvili budou Cinani sidit i Waga.)