Hlavní navigace

Názor k článku Nespolehlivé konektory RJ45: polovina neodpovídá standardu od NULL - 1. Nemusí to být vždy příčka, jsou zdi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 3. 2016 19:58

    NULL (neregistrovaný)

    1. Nemusí to být vždy příčka, jsou zdi i 30 - 40 cm v klidu ve starších domech i z kotovice (hliněné "cihly") nebo staré drolení zdi u cest a tak ....
    2. Co se týče nábytku, ona ta zásuvka nevyčnívá více než za lišta u země
    Ale samozřejmě záleží na situaci. někde na to místo je (třeba pod nebo vedle normální zásuvky na elektriku , tam taky na zeď skříň nedáte) ale ty lišty, proč ne, to se dělá pořád.
    Jen mi šlo o to, že zrovna vedle v pokoji máme takovou jednoduchou díru do zdi s kabelem na obou stranách s koncovkami po někom a budu ho muset šmiknout. V práci už jsem skončil, tak kleště nemám a kvůli jedné koncovce si je kupovat nebudu. Mít tam tu zásuvku, žádný nábytek tam na metr není, tak bych to měl v klidu třeba každý den jinak přepojené, podle toho, jestli je někdo v pokoji nebo ne a jestli tam potřebuje kabel.
    Nebo se mi taky stalo, prostě v 2 patře (celkem 4 takové patra) 5 kaclů, 25 - 30 PC, dojde k reorganizaci a k omezení počtu PC a zbudou vám díry ve zdi s kabely s koncovkami. Být pro každou místnost 2 zásuvky, tak vezmu 2 kabely z prázdné místnosti, 2x cvaknu kabel do zásuvky a 2x do switche v místnosti nové a nikde mi nic nezbude a nemusím nic cvakat. Tak to tam bylo protahané už když jsem přišel, někde zásuvky byly, někde díry. Nikoho neviním, nic nesoudím, jen píši, že někdy se zásuvky hodí. Jo a podlahy kudy by se to bez sekání tahlo tam nebyly a zdi měly dobře 40cm.

    (Speciálně pro LoL Phirae píši, že jsem nikde nic netahal dírou i s koncovkou ani to nemám v plánu)