Hlavní navigace

Nextra - zhodnocení vašich investic do připojení až o 45%

6. 11. 2001
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Praha, 1.listopadu 2001 - Letos poprvé nabízí Nextra, poskytovatel komplexních komunikačních služeb, jedinečnou šanci snížit daňový základ při pořízení připojení k Internetu. Nejenže se tato investice z konce roku kladně promítne do vašich daní, ale navíc se vám zhodnotí až o 45%. Nabídka platí od 1.listopadu do 31. prosince 2001 a vztahuje se na veškeré konektivní produkty společnosti NEXTRA Czech Republic s.r.o.

Pořídíte-li si tedy do konce roku jakoukoliv službu z produktového portfolia NEXTRA a zaplatíte zřizovací poplatek, splatíte procentuálně větší část z celkové ceny vámi vybraného produktu.

„Přicházíme s touto jedinečnou nabídkou, abychom umožnili našim potenciálním klientům výhodně si pořídit kvalitní připojení k Internetu“, říká Dušan Marat, product & marketing director, a dodává: „Díky této nabídce tak mají šanci výhodně využít služby postavené na digitálním okruhu, bezdrátovém připojení v bezlicenčním pásmu i v pásmu 26 GHz v síti FWA.“

O společnosti NEXTRA Czech Republic s.r.o.

NEXTRA Czech Republic s.r.o je součástí celoevropské struktury NEXTRA působící v jedenácti zemích. NEXTRA respektuje jedinečnost každé společnosti, analyzuje a navrhuje vždy optimální komunikační řešení s důrazem na individualní přístup k zákazníkovi. NEXTRA nabízí celou škálu komunikačních služeb na bázi IP protokolu jako jsou služby pro spolehlivé připojení na Internet, hostování serverů a aplikací v datových centrech, řešení pro zabezpečení firemních dat, telekomunikační služby – kvalitní, levné telefonování a služby budování virtuálních privátních sítí – řešení pro vnitrofiremní komunikaci.

UX DAy - tip 2

V případě zájmu o další informace kontaktujte:

Tabulka č. 208
Petra Zdeňková
NEXTRA Czech Republic
Tel: 02 / 96 355 172
petra.zdenkova@nextra.com    

Daniela Beranová
Herald Communications
Tel: 02 / 2423 2650
beranova@herald-pr.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku