Hlavní navigace

Nová distribuce TurboLinux na českém trhu

29. 8. 2000
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Produkty světového producenta Linuxových distribucí TurboLinux, Inc. jsou od srpna 2000 dostupné i zákazníkům v České Republice prostřednictvím oficiálního partnera.

Na český trh tak přichází kompletní sortiment vysoce výkonných a bezpečných Linuxových řešení pro široké spektrum zákazníků. TurboLinux Workstation – distribuce určená pro domácí i kancelářské použití a především pak distribuce optimalizované pro vysoký výkon na serverech – TurboLinux Server, enFuzion, TurboCluster, Dataserver s IBM DB2 a TurboLinux for Alpha.

Zákazníci, kteří se rozhodnou pro produkty TurboLinux mohou využít kvalitních služeb, které TurboLinux nabízí – konzultace, plánování, implementace do stávajícího informačního systému a především standardně poskytovaná technická podpora po dobu 60 dnů v českém jazyce.

Informace o produktech naleznete na adresách http://www.tur­bolinux.cz/ a http://www.tur­bolinux.com/

root_podpora

O společnosti TurboLinux
Společnost TurboLinux, jež byla založena v roce 1992, je nejrychleji se rozvíjející světová linuxovská společnost s investicemi přicházejícími z více než 20 globálních počítačových společností, včetně BEA, Compaq, Dell, Intel, Fujitsu, Inprise/Borland, NEC, Novell, SCO a Toshiba. Je vedoucí společností v oblasti dodávek software pro vytváření clusterů pod OS Linux a internacionalizace Linuxu. Vysoce výkonné podnikové aplikace a aplikace pro spotřební trh běží na systémech Intel, Alpha a PowerPC workstation a na serverových platformách a jsou globálně podporovány společnostmi IBM, Hewlett-Packard a SCO. Společnost, jejíž sídlo je v San Francisku, má zastoupení v Tokiu, Beijingu a Sydney. Domovské stránky společnosti jsou umístěny na adresách www.turbolinux.cz, www.turbolinux.com, japonské na www.turbolinux­.co.jp a čínské na www.turbolinux­.com.cn.

TurboLinux je registrovaná obchodní značka společnosti TurboLinux, Inc. Linux je registrovaná obchodní značka Linuse Torvaldse.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku