Hlavní navigace

Názor k článku Nová softwarová sklizeň (29. 9. 2004) od Johanka - Ahoj, vase pripominky samozrejme sleduju a beru v potaz....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 9. 2004 13:39

    Johanka (neregistrovaný)

    Ahoj,

    vase pripominky samozrejme sleduju a beru v potaz. Cijoml neni jediny na svete a od zacatku jsem to brala tak, ze zkusime (nase redakce na rozdil od zbytku sveta s nim ma precejenom zatim prevazne dobre zkusenosti, a z tech, kdo se na sklizen nabizeli, byl nejproverenejsi), uvidime, jak se osvedci, a pokud se neosvedci, dame prostor nekomu jinemu.

    To hodlam take udelat. Cijoml dostane jeste par dilu na to, aby si pripominky ctenaru vzal k srdci, a nepodari-li se mu vzbudit vetsi nadseni :), zkusime nekoho jineho, opravdu lepsi zadna sklizen nez pravidelna kazdotydenni flame (samozrejme netroufam si odhadovat, jake procento z ni zpusobuje samotna uroven clanku a jake globalni autorova povest).

    Na druhou stranu musime vsichni uznat, ze Michalovi se vyrovna malokdo, jak co se tyce prehledu, tak jeho puvabneho a nevtiraveho humoru ;), takze neocekavejte, ze kdyz si budete stezovat, nejakym zazrakem se stara dobra sklizen vrati. Michal bohuzel nema cas (i kdyz aplaus fanousku by s tim mozna mohl pohnout ;)), a kdyz zkusime jineho autora, muze to byt lepsi, ale muze to byt taky horsi. Proste kazdy se musi nejak zaucit, nejaky styl si osvojit a kdyz mel kvalitniho predchudce, je to pro nej tezke.