Hlavní navigace

Názor k článku Nové disky s 4K sektory přinášejí zatím spíše problémy od Ondy - Hezka analogie :-))) Stejne bych si dovolil trosku nesouhlasit…...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2010 11:05

    Ondy (neregistrovaný)

    Hezka analogie :-)))

    Stejne bych si dovolil trosku nesouhlasit… prehozeni pedalu je razantni zasah do interface auta… disky maji stale stejny interface, z cehoz take plyne ze i bez zarovnani partition bude disk fungovat, jen proste bude hodne pomaly.

    Mozna ze to s tim ctenim je to trosku razantni :-), ale pokud je to nova technologie, coz je a je takto oznacena u vetsiny prodejcu, tak nez si neco takoveho koupim tak si o tom neco prectu, abych vedel zda se mi to vubec vyplati…

    BTW az vsude bude SSD… netroufam si odhadovat vyvoj cen, ale vyrobci pevnych disku dotahli technologii vyroby temer k dokonalosti, nehlede na to ze ruzne materialy ploten a jejich povrchove upravy se stale jeste vyvijeji a kapacity dale rostou a pritom klesaji ceny.
    Podle meho jsou stale jeste lide, kterym neco rotujiciho v pocitaci nevadi a ani mechanicka odolnost nebo nizsi spotreba neni tak velkym lakadlem.

    A SSD maji take vetsi velikost sektoru, takze tam IMHO bude nejake zarovnani take potreba aby razantne neklesal vykon.