Hlavní navigace

Názor k článku Novinka v Bitcoinu zlevní poplatky. Na obzoru je však další problém od NULL - Proc je to dulezite? Protože to dokresluje skutečné fungování...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 8. 2017 14:04

    NULL (neregistrovaný)

    Proc je to dulezite?

    Protože to dokresluje skutečné fungování eurozóny. To co se děje pod pokličkou, o čem všichni ví, ale nikdo to neřeší. Ostatně o dvourychlostním euru se mluvilo poprvé asi před 10 -13 lety (jak si to pamatuji) právě kvůli tomuto zadlužení Řecka. No a před pár lety kvůli tomu sehráli ono divadlo o Řeckém dluhu aby se nažraly německé banky a nepřišly o řecké půjčky. Ti "řečtí důchodci" a jejich důchody, jak se nám tu předhazuje, jsou proti tomu takový malý prd.

    "O velikosti a smeru utraceni si rozhodli Řecti volici, nebo z billboardu dobre vedeli kdo pred jim volbami co sliboval."

    Tam skutečně slibovali že vytvoří nějvětší loďstvo v EU na dluh německým investorům? Apod.

    "Nejspise ale asi neznali skutecny stav reckych verejnych financi, coz cast jejich odpovednosti za dluhy prenasi na ty kteri manipulovali data mistniho statistaku...."

    A ty si vážně myslíš, že když hlavně Německo půjčovalo Řecku na všechno možné, hlavně na zbrojení, že netušili že Řecko není průmyslová země Germany like? To věděli i amatéři jako já . . . . Udělali to samé co v USA. Napůjčovali na dluh, vyvolali krizi a vyzbírali od členů (eurozóny) peníze "na záchranu (Řecka)", ale zaplatili z toho jenom penále z dluhu (něměckým) bankám. Stejné šméčko, jiná Unie. Hurá, voliči si za to mohou, ovšem asi jako Ty nebo já odpovídáme za Sobotku a lži v tisku. Hlavně že Řekové měli volby. Mám takový pocit, že k tomuto se nikdo šanci vyjádřit neměl v těch tvých volbách.