Hlavní navigace

Názor k článku Nový Root a soutěž o ceny (2) od ghost - -- ta soutěž prostě diskriminující je - nelze ji...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2005 13:55

    ghost (neregistrovaný)

    --
    ta soutěž prostě diskriminující je - nelze ji řešit na základě obecných znalostí, jako např. Caesarovu šifru, nýbrž vyžaduje znalosti zcela konkrétní (anebo vlastnictví šikovného nástroje, který různé formáty rozpoznává sám :-)
    --
    A nepripada vam pak uplne kazda soutez diskriminujici?
    Co jsou podle vas obecne znalosti? Nerikam, ze kazdy musi poznat zazipovany soubor na prvni pohled (ja ho treba zrovna poznam, protoze se o takove veci zajimam a skoro mi to pripada jako obecna znalost, alespon nekoho, kdo se zajima o pocitace - a vubec nezalezi na operacnim systemu).

    Ja se treba nezajimam o sportovni vysledky, a taky nepobezim do fortuny kricet, co je to za diskriminaci a jak si mam vsadit na vysledek sportovniho zapasu, kdyz o tom nic nevim a nezajimam se o to. Zrovna tak se asi filozof nebude ucastnit fyzikalni olympiady a botanik souteze astronomu apod. Tahle soutez je zamerena tak, jak je....

    IMHO mate vyhodu alespon v tom, ze se vam podarilo uvedeny soubor stahnout. To me (a jak jsem videl, nejsem sam) se nepodarilo a tak jen mlsne ctu prispevky ctenaru :-).