Hlavní navigace

Názor k článku OpenOffice je na odchodu. Dostane LibreOffice jeho požehnání? od Prezdivka - A myslis si take, ze ti BFU, ktere...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 9. 2016 11:46

    Prezdivka (neregistrovaný)

    A myslis si take, ze ti BFU, ktere zminujes, ze kdyz vidi treba reklamu v televizi, tak si pravdepodobneji koupi propagovany produkt, nez jakykoliv jiny, nebo jsou spise z te reklamy otraveni? Znacka samozrejme nejakou vahu ma, ale docela pochybuji, ze "bezni lide" (aka BFU) se rozhoduji predevsim na zaklade znacky a vse ostani je ne prilis vyznamne. Samozrejme jsou i takovi lide, ale jsou i jini lide.

    Co je ale dulezite? Podle me je dulezite davat dobry priklad, namisto bezmyslenkoviteho "skakani na spek". Ovsem cim vice lidi bude ochotne skakat na spek silne znacky bez dalsiho zvazovani relevantnich souvislosti, tim bude situace v budoucnu jen a jen horsi. Naopak, pokud se budou objevovat dobre priklady, ktere se prosadily bez "libiveho pozlatka", ovlivni to spolecnost lepsim smerem.

    Polozil jste si nekdy otazku, jak bych si predstavoval spolecnost v budoucnosti? A jak by se mi takova spolecnost libila?