Hlavní navigace

Názor k článku OpenSUSE 10.3: Inovace a dobrá použitelnost od freshmouse - No. Abych ještě umocnil své (už i tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2007 21:21

    freshmouse (neregistrovaný)
    No. Abych ještě umocnil své (už i tak jasné) vítězství v tomto diskuzním souboji, naposledy celou situaci shrnu.

    Vycházíme z tohoto bodu (nějaká diskuze):

    Někdo: "Mně to připadá spíš jako klasická recenze, jejíž podstatnou část zabírají screenshoty instalátoru (většina lidí tráví nepoměrně víc času používáním distribuce než její instalací) a zbytek zaplní screenshoty GUI. Tady je tedy navíc ještě pár screenshotů YaSTu. To že takhle recenze nových distribucí píší všichni, ale ještě neznamená, že je to tak dobře."

    Ty: "(Upoutávka:) Já != všichni. Sledujte Root.cz v příštích dnech. Bude to eso... A když říkám eso, tak tím myslím bomba."

    A dále máme k dispozici tvé tvrzení z této diskuze, že: "Mimochodem jsem neříkal, že to bude revoluční recenze."

    Nyní je několik možností, jak tyto jevy vysvětlit:

    a) Už v původní diskuzi jsi reagoval zcela zcestně -- přestože byla řeč o recenzi, ty jsi zareagoval, že nejsi jako ostatní, a že TO tvoje (nevyjádřený podmět) bude eso.

    Analogicky -- někdo řekne: "Dům je velký." Ty zareaguješ: "TEN je malý." Za normální situace by se všichni domnívali, že ve větě "TEN je malý" je slovo TEN náhražkou za slovo dům -- ty bys ale mohl tvrdit, že jsi myslel třeba strom (přestože byla řeč o domu). Jako student humanitní školy typu, jakého je, bys to také mohl či měl vědět.

    Pakliže jsi mluvil cesty, je velká šance, že tak mluvíš i nadále.

    Takže: buď jsi reagoval zcestně, a nepotřebujeme pokračovat v testování, nebo jsi reagoval tak, jak jsem zprvu říkal, a budeme poračovat.

    b) V původní diskuzi jsi mínil recenzi, a pak:

    b1) V dohledné době ("v příštích dnech") napíšeš recenzi OpenSUSE pro Root. Pak se ti hluboce omlouvám.

    b2) Přestože jsi v původní diskuzi mínil recenzi, tady jsi jednoznačně popřel, že se by mělo jednat o recenzi. V takovém případě jsi lhal (a navíc mě křivě nařkl).

    Sečteno, podtrženo: žádný domeček se mi nerozpadl, naopak. To tobě se jen zdálo (nebo to jen tvrdíš), že se mi rozpadl. A pokud do několika dní nenapíšeš recenzi OpenSUSE (a zároveň plánovanou několik dní) pro Root, můj domeček se mi jen tak nerozloží.