Hlavní navigace

Názor k článku Pět otázek: O prodeji komerčních distribucí od ankh47 - svym zpusobem do toho nikomu nic neni, bud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 6. 2006 12:05

    ankh47 (neregistrovaný)
    svym zpusobem do toho nikomu nic neni, bud koupis, nebo nekoupis, ale clovek kterej prodava za desetinasobek porizovaci hodnoty/nakladu je podle me zkurvenej zlodej (a lidi kteri to od nej kupuji naprosti idioti). problem zacina v pripade, kdy banda zkurvencu presvedci bandu idiotu, ze podobny obchod/uroven cen je naprosto normalni a clovek ktery vi ze bud nekoupi nebo bude okraden to musi odnaset... z toho pak vznikaji nazory jako tento, ze navzajem se obirat v neustale vetsim je ok, protoze kazdej si prece potrebuje vydelat na to, aby se mohl nechat obrat.

    a dokud budou existovat _obe_ skupiny, nebude na svete lip (takze asi nikdy).

    ne ze bych nemel na to se nechat obcas obrat o prebytky, ale sere me ze napr i 1/3 z ceny je bezne cena reklamy kterou nenavidim (hovada si sama financuji vymyvani svych mozku), ale ktera se zpetnou vazbou stala asi neodstranitelnou.

    a pak se objevi intous (nebudu spekulovat o politickych preferencich, hovada sou cerny i bily, cerveny i modry, zlodeji maji taky vsechny barvy ....), kterej snad veri tomu ze ma pravdu.

    nevim jestli se mi chce blit, brecet, nebo uz se nad beznadejnosti situace jenom smat, no nic, vratim se zas ke svy praci, aspon ze z myho systemu a zdrojovejch kodu mi nikdo nebude delat brajgl a jeste se citit povznesene.