Hlavní navigace

Názor k článku Peter Sunde zbaven pokuty 1,35 miliónu dolarů, boj ale pokračuje od Niemand - Opět se (není to poprvé) pokoušíte o účelovou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 6. 2018 17:11

    Niemand (neregistrovaný)

    Opět se (není to poprvé) pokoušíte o účelovou dezinterpretaci. Pokud by takový mafián byl souzen, byl by souzen za jiné činy než za to, že dělá mluvčího.

    Pokud by takový mafián nedělal nic jiného než mluvčího, nebylo by za co jej stíhat. Pokud by dělal mluvčího a k tomu "klasické mafiánské činnosti", nebyl by souzen za to, že dělá mluvčího, ale za ty "mafiánské činnosti".

    Vaše účelová dezinterpretace je klamavá, protože připnutí visačky "mluvčí gangu" nezapřičiňuje amnestii pro všechno ostatní, co takový mafián udělal. Ještě technická poznámka, slovní vydírání, vyhrožování a podobné způsoby nátlaku jsou trestným činem samy o sobě, ale to nemá s funkcí mluvčího nic společného. Pokud jakýkoliv trestný čin spáchá mluvčí, nebude souzen za to, že je mluvčím, ale za to, že spáchal ten trestný čin.

    Opravdu vás prosím, zkuste alespoň při diskutování se mnou, uvádět férové a objektivní argumenty. Diskuse nemá být o tom, kdo koho "přečůrá" slovíčkařením. Diskuse by měla být snahou o dobrání se objektivní pravdy nebo alespoň společného stanoviska, na kterém se lze shodnout.