Hlavní navigace

Názor k článku Petr Tomeš: Linux se bude prosazovat čím dál víc od mirozbiro - Mily priteli Alvyne, nepodeziram Vas, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2007 15:21

    mirozbiro (neregistrovaný)
    Mily priteli Alvyne,
    nepodeziram Vas, ze byste byl mistr Hyde pana PT. Odpoved, kterou Vam dam nebude ani odpovedi pro PT ani odpovedi pro Vas, ale odpovedi pro redakci.

    1) Predne - to root.cz je postavou na ceske linuxove scene. Jakkoliv jsou nekdy diskuze pod tematy horlive, ukazuji, ze root.cz je cteny a zejmena - ctenarum na obsahu ZALEZI.

    2) Readkce (dle meho nazoru) je natolik zkusena, ze se nezhrouti po jednom mene povedenem clanku, anobrz podle probihajici diskuze dokaze vyhodnotit zajem ctenaru a upravit tak sve budouci smerovani.

    3) Volbou obsahu (ktera je plne v jeji kompetenci) muze redakce posunout soucasny styl root.cz blize ke slashdotu nebo blize k casopisu o lidech a nikdo nebude mit pravo rict ani slovo (moznost vsak mit zjevne bude).

    Shrnuto - patrim mezi pravidelne ctenare root.cz, ocenuji jeho prinos a dekuji redakci za jeji praci. Svou ucasti v teto diskusi davam najevo, ze dlouhodoby posun e-zinu smerem k vyse uvedene zurnalistice by pro mne byl ztratou.

    Zaverem - nejsem zavisly na popularite nejakeho produktu jako je Microsoft otrokem svych Windows. Proto mi je zcela jedno, jestli linux nabere nebo ztrati nejaka procenta, na jeho nevycislitelne uzitne hodote pro me osobne to nezmeni vubec nic.