Hlavní navigace

Názor k článku Piráti z BSA od Ondřej Tůma - Mate pravdu s tím že srovnávat tyto dvě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 5. 2005 13:25

    Ondřej Tůma (neregistrovaný)
    Mate pravdu s tím že srovnávat tyto dvě věci není zcela možné - je to takové to "vyděláte tak moc když budete kupovat levné zboží u nás" - samozřejmě nevyděláte, pouze ušetříte!!

    Na druhou stranu co to převést na něco jiného, vyfotím nějakou pěknou scenérii, a vystavím ji na svém webu, někdo kdo si jí zkopíruje a vystaví na svém, vzhledem k tomu, že jsem nebyl jediný, komu to dotyčný udělal, má těchto fotografií více. I co se nestane, dotyčný má po čase velmi dobrou návštěvnost - mimo ostatních i díky mé fotografii. Začně provozovat reklamní systém a má z něj peníze. A já !? I když jsem mu žádné fotografie neprodal, i když mám na webu výhradně napsáno že je to nelegální a že jsou chráněny zákonem, nemám z nich ani korunu, přesto bych mít mohl. To je ušlý zisk.

    A se SW to je stejné, pokud se nebavíme o studentech, ale o firmách, díky mému SW mohou vydělávat peníze a já z toho nemám ani vindru ?! Takže sem v důsledku okraden !!!

    Což teprve, když černé kopie mého SW někdo prodává. On to určitě nebude dělat jen za cenu média, ale alespoň s malým ziskem.