Hlavní navigace

Názor k článku PocketBook Mini: opravdu kapesní čtečka s 5" displejem od kolemjdoucí - A kde jste zjistil, že je wifi zapnutá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2014 11:12

    kolemjdoucí (neregistrovaný)

    A kde jste zjistil, že je wifi zapnutá trvale? Zmínil jsem pouze, že tam je, že jsem ji nastavoval (což je opravdu děs) a že jsem zkusil nastavit další služby využívající wifi (obreey se povedlo, zasílání přes mail nikoli). Nic jiného jsem o wifi nepsal. Pokud jste z toho vydedukoval něco dalšího, je to váš problém.

    A když jste to tedy nakousl - wifi zapnutou už nemá, protože ji nemá k čemu využít. Po nastavení a vyzkoušení jsem ji vypl. Přesto je výdrž taková, jaká je.

    A pro srovnání - na Kindlu mám wifi zapnutou trvale (protože tam posílání obsahu na mail aktivně využívám každý den), využívám ho navíc ke čtení výrazně více než syn, přesto mi Kindle vydrží bez problémů dva týdny. Ať to beru z jakékoli strany - možná PB dělá dobré věci, PB Mini k nim však nepatří. Tenhle model je prostě nepovedený. A když mi velmi podobné problémy líčil známý s PB Basic, tak mne to důvěrou neplní. Snad je PB Touch lepší, ale já to už zkoušet nehodlám. Zklamal jsem se příliš.