Hlavní navigace

Názor k článku Postřehy z bezpečnosti: akcie Twitteru a bitcoiny důvěřivých od - - - @Zdeno Sekerák Co by Trump ztratil? Je to prezident...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2020 17:20

    - - (neregistrovaný)

    @Zdeno Sekerák

    Co by Trump ztratil? Je to prezident USA a proto média budou chtít informovat o jeho postech a proto budou muset jít tam, kde ty posty budou, aby nebyli jediní, kdo to nemá - jedni pro jeho publikum, druzí aby z něj dělali hlupáka. A akorát se neví jistě, kolik lidí by opustilo Twitter. Nebo přestalo používat. Ostatně, pokud se mohu doslechnout, tak za část popularity Twitteru v posledních letech může právě on.

    To, že Trumpa na Twitter nenávidí, to je nesporné, ale vzhledem k tomu, že se nebáli skrývat jeho tweety, tak bych řekl, že ho nebojí vůbec. Nebo alespoň nebáli. A udělali to podle mě proto, aby měli munici legálně odstranit jeho account a pak se možná lekli, nebo na to ještě přijde, ale rozhodně to vzbudilo vlnu nevole - speciálně když se ukázalo, že měl pravdu a oni mu to skryli neprávem (mailing ballots, looting). Kdyby šlo jenom o aktivisty jako Dorsey, nepochybuji, že by tam Trump account ani nikdy neměl, ale Dorsey není ten, komu se Twitter zodpovídá. A jde o značku a prachy. Nepřekvapivě.