Hlavní navigace

Názor k článku Postřehy z bezpečnosti: cenu za nejdivnější „chytré“ zařízení vyhrává… od FILIP JIRSÁK - No mobil měřák tvrdosti určitě nemá. Mobil ho také...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2020 13:03

    FILIP JIRSÁK

    No mobil měřák tvrdosti určitě nemá.
    Mobil ho také nepotřebuje. Mobil má přístup na internet, takže pro spoustu adres a po potvrzení, že berete vodu „z vodovodu“ a ne „ze studny“ je schopen tu tvrdost vody zjistit.

    To s tou tvrdostí jste začal Vy.
    Ano. Protože je to jedna z mnoha věcí, která by šetřila životní prostředí i peněženku uživatelů – ale je to věc, která je zbytečně pracná a většina lidí se na ni tedy vykašle.

    Koukám že diskutujete stylem "za každou cenu najít něco na příspěvku špatně".
    Já jsem s tímhle stylem nezačal.

    No odnesl jsem si z toho, že nedokážete zvolit program kolečkem, i když prádlo má značku XY a na kolečku pračky je značka XY.
    Začínám pochybovat, jestli jste někdy nějakou pračku viděl… Tak nám sem schválně dejte odkaz na model pračky, která má na voliči programů značky, ty značky jsou stejné, jako na prádle, a mezi každým kusem prádla a programem najdete jednoznačné přiřazení.

    Nedokážete spočítat čas kdy má pračka končit, když se hodláte z práce vrátit v 5 odpoledne a teď je 8 ráno.
    Poslyšte, tohle jsem vám už jednou vysvětloval. Jste tak hloupej, že to nechápete, nebo tak hloupej, že si myslíte, že vám to projde znova?

    Tak ještě jednou. nejde o to, že něco nedokážu. jde o to, že je to zbytečné. Dokážete vyprat v ruce, nebo na valše? Kdybyste se trochu snažil, tak to určitě zvládnete. Znamená to, že je pro vás automatická pračka zbytečná?

    Já budu rád za co nejjednodušší řešení bez zbytečných udělátek, které se potom stejně ani nepoužívají.
    Já budu rád za co nejjednodušší řešení pro uživatele.