Hlavní navigace

Názory k článku Postřehy z bezpečnosti: dostaneme tě, Fantomasi! Ale nespěchá to.

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2017 8:24

    JA (neregistrovaný)

    "Uživatelé současných verzí Androidu možná nikdy." .... to me pobavilo:o) Jak tu sracku v telefonu muze nekdo pouzivat? Ja chapu, ze vyrobcum se to strasne libi, protoze "chybu opravite zakoupenim noveho pristroje", ale ze to lidi nesere, to je zvlastni:o) Jeste dnes jsou schopni jet na XPckach, vubec je nesere provozovat windows 10 na 10+ let starem hardwaru a je jim lito dat par tisic do noveho pocitace, ale takovou picovinu, ktera ma moralne prezit pocitac 2x, tak kupujou diky debilnimu systemu 2x do roka za desitky tisic. https://img.memesuper.com/32f27287fac7149bd0bb15225ba07e18_-saying-does-not-compute-meme-does-not-compute_400-400.jpeg
    Technicka a mentalni uroven obyvatelstva sla hodne, ale opravdu hodne dolu. Dnes je to u smartphonu monopol predrazeneho iphonu (coz jak se divam na samsungy, tak uz dokonce ani neplati), kde jedinou pouzitelnou alternativou jsou windows mobile, ktere diky spise firemnimu zamereni, jsou pro bezne uzivatele stale nedostupnejsi a samozrejme maji i sve velke mouchy, coz vim jako dlouholety uzivatel, ale svazanost appliho sveta by mi jako PC cloveku, hodne vadila, takze pro lidi z PC sveta je to vlastne jedina moznost. Vubec nechapu, kde se berou ti uzivatele androidu ... jako pred 6ti lety jsem to chapal, taky jsem jednoho androida koupil za rozbity htc wizard a byla to oproti wp6.5 dost velka bida uz tenkrat, ale WP byl v te dobe (udajne - ted se na to divam jinak:) hodne velky nedodelek a iphone drahy jako krava.

  • 15. 5. 2017 9:14

    8B3CE273 (neregistrovaný)

    Není android jako android. Na trhu je ve stovkách (ne-li tisících) různých podob. To že někdo vydá telefon se systémem, který jde sotva nabootovat, někdo jiný do své verze nacpe plno sraček, neznamená, že jsou všechny telefony s androidem stejné.

    Z toho, co se mi dostalo do ruky, jsem byl spokojen s verzí od LG a Nexusem. Několik let bez jediného problému. Samozřejmě levné čínské telefony jsou o ničem uplně jiném a o stabilitě se u nich většinou nedá mluvit. A pak je tu samasung, který potřebuje 16 jeder a 8 GB RAM, aby to bylo s tím vším balastem vůbec použitelné.

  • 15. 5. 2017 9:58

    Rad (neregistrovaný)

    1. jelikoz taky uznavam, ze tlf ma prezit bezny pocitac nekolikanasobne, obycejne pouzivam obycejne tlacitkove tlf - zadny smart. (ten amm sluzebni, ale taky ho pouzivam v minimalni mire, staci)

    2. nechapu, proc bych mel kupovat novy pocitac jenom protoze novy (vnuceny) OS potrebuje novy HW, ale neposkytuje mi zadnou dalsi novou pridanou hodnotu, kterou bych potreboval.
    pocitac je nastroj: vim na co ho potrebuji, podle toho zvolim jeho konfiguraci. pokud se me pozadavky nezmeni, proc zahazovat to co funguje a kupovat novejsi ? jo, je nablyskany, vycackany, ma vice modrych ledek, ale trva dele , nez se nastartuje, updaty si dela podle sveho zrovna kdyz potrebuji neco delat (kdyz uz byla rec o tech win), takze jsem blokovan ...