Hlavní navigace

Názor k článku Postřehy z bezpečnosti: Malvertising kampaň na AdSense od Karel - Vzhledem k tomu, že sám provozovatel upozorňuje na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2015 16:21

    Karel (neregistrovaný)

    Vzhledem k tomu, že sám provozovatel upozorňuje na podvodné reklamy s tím, že mu je dodává reklamní systém a oni sami s tím nemohou dělat nic jiného, než ty reklamy vůbec nebrat a zavřít krám, tak spíše věřím, že je za tím někdo jiný.

    Ostatně česká reklama je kapitola sama pro sebe. I na značně seriozních serverech se mi stane, že se tam objeví reklama "Už se konečně vys*r na práci a udělejte to jako já". Po nahlášení reklamy pak přijde omluva provozovatele, že dodavatel reklamy pro IP adresy z ČR používá ještě jiného subdodavatele a ten není příliš seriózní a oni reklamu v češtině sami ověřit neumí. No a pak je to pár měsíců zase bez reklam v češtině. Pak to asi zkusí znovu a já dostanu banner na zvětšení poprsí. Pošlu stížnost i se snímkem obrazovky, zase se omluví, postěžují si, že ČR je jeden podvodník vedle druhého (ne těmito slovy) a zase je to čas bez českých reklam. Opakuje se asi třikrát do roka po dobu více než sedmi let.