Hlavní navigace

Názor k článku Postřehy z bezpečnosti: pět stovek zákazníků Crypto.com přišlo o miliony od Buldr - Situace na Ukrajině je mnohem komplikovanější a složitější....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2022 15:52

    Buldr

    Situace na Ukrajině je mnohem komplikovanější a složitější. Objektivním nahlédnutím do minulosti najdete identické konání i odůvodnění ze strany USA. Totiž mezi západním a východním územím Ukrajiny zeje propast a to stačilo jak USA, tak i nyní Rusku.

    Nejde o to si vybrat, ale dívat se objektivně. Osobně Rusákům nevěřím ani slovo (totalita se odpustit nedá), ale to samé platí o Zdegenerovaných Státech Genderických, které nemají přátele, nýbrž jen své zájmy a zničení Ukrajiny by jim ekonomicky prospělo více, než Rusku. Ještě extrémnější je to s KLDR, která by mohla přestat existovat velice rychle, ale kdo bude živit ty miliony zaostalých lidí? Na srovnání se s JK by potřebovali minimálně další generaci, reálně 2 generace a nikdo na světě není tak pitomý, aby si tohle vzal na svůj účet. Ukrajina je ovšem jiný případ, přičemž jejím rozvratem by se oslabilo Rusko na několik desetiletí a USA ekonomicky velice pomohlo.