Hlavní navigace

Názor k článku Přechod z OS Windows na Linux od freshmouse - Přesně. Existuje totiž jistá množina uživatelů-idiotů, co jsou schopni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 10. 2008 10:43

    freshmouse (neregistrovaný)
    Přesně.

    Existuje totiž jistá množina uživatelů-idiotů, co jsou schopni rozbít jakýkoli systém a vždy to svádět na něj. Sváděli na Windows, svádějí na GNU/Linux a budou to svádět na jakýkoli další. Také proto patří mezi vyznavače distribuční turistiky.

    Obvykle stížnosti na rozbitý systém začínají slovy jako "Smazal sem /etc a ten blbej krám přestal fungovat." nebo "Hrál sem si s registrama a (...)".

    Tito "lidé" zároveň patří mezi ty, kteří nejčastěji potřebují jakousi "sousedskou" technickou podporu. Jinými slovy vás neustále (klidně o půlnoci) otravují blbými dotazy a typicky ještě nářky na to, jak je jejich aktuální systém k ničemu.

    Těmto idiotům je nejlépe se vyhnout, a pokud už máte tu smůlu, že bydlí blízko vás, je nejlépe je navždy odehnat slovy MĚ TO NEZAJÍMÁ. Pozor však, začnou více nenávidět také systém, který používáte. A samozřejmě i vás. Přesto se jejich zapuzení vyplatí.