Hlavní navigace

Názor k článku Příběh domény .SK, aneb krádež za bílého dne od Unknown - "Pokud to nevíš, tak o zločinech Miloševiče se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 6. 2017 18:51

    Unknown (neregistrovaný)

    "Pokud to nevíš, tak o zločinech Miloševiče se dlouhou dobu nevědělo"

    Me zminky o Srebrenickem masakru rok pred navstevou jste si nevsiml?

    "A tou větou jsi měl odstaveček skončit a ne se ohánět spekulacemi o turistech"

    Temihle prazdnymi plky se snazite zakryt fakt ze me domenky o fungovani protokolu nedokazete vyvratit?

    "A tobě nepřipadá, že všechny ty debaty, kde třeba je i jenom on a moderátor jsou příjemné"

    Pri vsi ucte k profesi moderatora, je to stale jen moderator. Z principu nemuze byt v tematu ponoren dostatecne hluboko, dalsi den tam ma vedce, dalsi den sportovce, atd... Proti politikum jako je Klaus je treba stavet cloveka ktery dokaze ucinne odhalovat/vyvracet lzi, demagogie a polopravdy. Bud experta na dane tema, nebo jeho primeho politickeho oponenta. Moderator ma debatu moderovat a ne se ji aktivne ucastnit a zabranit tomu, aby se mu tam hoste hadali. Dve z postnutych debat jsou na ekonomicka temata a treti se Klaus vubec neucastnil.

    "A to že někde něco domluvil Janoušek je Klausova vina jak"

    Janousek tedy asi zarizoval platbu za hlasy pro Klause z cireho altruismu ;-)

    "že o klid se myslí to, že nebudou stále ty samé skupinky s mediálními kontakty vyřvávat o zfalšovaných volbách, že neuznávají výsledek a neustále věšet nějaké trenky místo vlajky, ale smíří se s volbou většiny - to je totiž rozdíl oproti komunismu."

    Nevim ze by nekdo relevatni zpochybnoval legitimitu Klausova ci Zemanova zvoleni, nenasilne protesty (trenky, cer. karty) proti zpusobu vykonavani funkce jsou u volenych politiku naprosto legitimni formou vyjadreni nazoru. Mame svobodu projevu, to je rozdil proti Komunismu.

    Ad posledni blok:

    K Sarajevu potazmo demisi doslo hlavne na zaklade odhaleni toho ze Milan Srejbr alias Bacs&Sinha tajne sponzoruje ODS. O mesic pozdeji pak Klaus na kongresu ODS priznal osobni odpovednost za vyznamny narust hospodarskych problemu zeme. Podezreni na Svycarske konto byla jen dalsi kapka do plnici se sklenice. Co se tyce EU, v roce 2003 podepsal za CR pristupovou smlouvu. Pokud by mu to svedomi tehdy nedovolovalo, mohl namisto podpisu rezignovat na funkci.