Hlavní navigace

Názor k článku Příchod hackerů: největší selhání – Dunwellův Stretch od Jarda_P - Jardo, nastěhuj si Afriku i muslimské země k...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 8. 2016 18:12

    Jarda_P

    Jardo, nastěhuj si Afriku i muslimské země k sobě domů. Když nám xenofobům zajistíš, že nás nebudou ohrožovat, nemám s tím nejmenší problém.

    Tak konkretne v CR jsou v nebezpeci spise cizinci tmavsi a tmave pleti. Nejen, ze si oholene lebky uz spletli jizniho Itala s Arabem a ozbili mu hubu, ale obcas ty cizince nespravne barvy rovnou nekdo zabije za to, ze maji nespravnou barvu.

    A hlavně mně tady teď nevyprávěj, jak to teď vypadá třeba v Malmo, Londýně nebo jaké problémy teď řeší někteří moji kolegové z Německa(třeba denní doprovod dětí do školy v kdysi bezpečném městě), ty šašku.

    Lidi doprovazeji deti do skol z ruznych duvodu, leckdy proto, aby nemuseli chodit do nemozne skoly ve vedlejsi ulici a ta druha je pres pul mesta. A to, ze se lidi boji pustit deti z oci, je uz dost stara zalezitost a typicky to nema co delat s nejakymi muslimskymi imigranty. Duvodem je casto stach z uchylu, jako Marc Dutroux. Sikana, pri ktere se deti navzajem obcas i mrzaci a zabijeji a ktera za poslednich par desitek doznala strmeho narustu, je v nekterych mistech asi dalsim duvodem. A magori, jako Breivik, kteri se muzou objevit v kterekoliv ulici, atmosfere uvolnenosti nepridaji. A v neposledni rade uvaz to, jaky je dnes na ulicich provoz a jaky byl pred treba padesati lety. Ne kazdy do toho pusti prvnaka, at si dojde do skoly.