Hlavní navigace

Názor k článku Příchod Hackerů: vzestup kapesních počítačů Palm od Nox - Ono strasne zalezi na konkretnim mobilu s Androidem....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2015 15:39

    Nox (neregistrovaný)

    Ono strasne zalezi na konkretnim mobilu s Androidem. To zjisti hlavne lide, co se konecne odhodlaji zmenit znacku. Znamy nedavno vymenil LG za Sony a nestacil se divit, jak si pomohl. Pritom oboje byla vyssi stredni trida.
    2. Otazka je, zda by se naslo neco, co by dokazalo prekonat zakladni PIM aplikace Palmu. Uprime receno o tom pochybuji. Ukoly a poznamky tusim samotny Android ani nema, musi se resti programy vyrobce mobilu nebo tretich stran. Google Tasks tusim nejsou soucasti Androidu.
    3. Vychozi nastaveni mobilu/uctu? Plus snaha znacne casti programu nakrast si uzivatelska data, viz ruzne stiznosti na nepotrebne pravomoce programu. Jak delate tu synchronizaci kabelem? Ja vim jen o moznosti pouzit MyPhoneExplorer, o nejakem programu od Googlu pro toto vubec nevim.
    4. Treo jsem nikdy nemel, mluvim o palmech na baterie a pozdejsi akumulatorove typy. Pravda, mezi temi druhymi se nasly i s mizernou vydrzi.
    5. Jak uz jsem psal, zalezi ne vyrobci a modelu,jak moc to vyladi a kolik da balastu.
    6. Bohuzel na dnes se na diskuznich forech vyskytuji i ruzna individua, ktera rozhodne nejsou ochotna pomoci nebo se s nimi nelze rozumne bavit.