Hlavní navigace

Názor k článku Proč a jak na šifrování disků v Linuxu? od Ho - RE: "Obecne mam dojem, ze ty protiterosticke zakony...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 5. 2008 14:11

    Ho (neregistrovaný)
    RE: "Obecne mam dojem, ze ty protiterosticke zakony nevznikaji na teroristy, ale jako skulinka bezvladi pro policejni a vojenske slozky. A terorismem se to jen zastituje."

    Samozrejme, ze mate pravdu. Protiteroristicka opatreni jsou ve skutecnosti pro pripad, ze vypukne valka o ropu, nebo se obcane vzbouri kvuli tomu, ze nebudou mit co jist kvuli cene jidla. Je prokazano, ze svetove ceny potravin rostou spolu s cenou ropy, uz dnes jsou problemy v chudsich statech, kde obcane nyni nemaji na ryzi. Ropni magnati chteji svou ropu doprodat a prostredky jak to udelat na to maji. Kdo myslite ze bude brzy nejbohatsi clovek sveta?

    CR patri mezi chude vychodni staty, uz ted nemame co jist, jelikoz si prectu slozeni a vidim, ze krome chemie, majici nejruznejsi vedlejsi ucinky v ceskych potravinach uz nic jineho neni. Ceska republika ma nejvyssi vyskyt rakoviny strev z cele Evropy, kazdy treti Cech ji drive ci pozdeji dostane a to kvuli nekvalitni strave, ze se o tom nemluvi? Zeptejte se ceske vlady, ktera se vse snazi maskovat za obecny pojem "rakovina" a pokousi se vinu svadet na kuraky, z jejichz financi se pokousi hradit nejlacinejsi moznou "lecbu", ktera v drtive vetsine pripadu konci neuspesne - umrtim. Zatimco kuraci rakovinu dostavaji pouze velice ojedinele, ve 3% ze vsech pripadu. Ceske limity skodlivych latek v potravinach jsou nekym zaplacene a hluboce pod limity v porovnani s Nemeckem ci libovolnym vyspelejsim statem.

    CR mezi vyspele staty nepatri. Kdyz mluvime o libovolnem vyspelejsim state, myslime tim vyspelejsi stat nez CR.

    Masny odpad ktery okolni staty mivaly ve zvyku likvidovat v kafileriich se v CR jiz nekolik let objednava a nechava dovazet. Prave z nej Cesti vyrobci ve velkem (vice nez 53% masa co tu je) vyrabeji to, co se tady prodava s ceduli "Ceska Kvalita", aby to alespon naivni senylove verici v dobro kupovali.

    Cedule v Kauflandu s napisem Ceska kvalita znamenaji ve skutecnosti "toto je masny odpad se syntetickym ochucovacem, syntetickym barvivem a syntetickou soli. Dokud vam to neprinese umrti na rakovinu strev, nechte si chutnat !"... Nenabizi se zamerne temer zadne zahranicni alternativy kvalitnich potravin, protoze prave ti Cesti vyrobci, kteri masny odpad prodavaji si stezuji, ze maji maly odbyt zbozi kvuli tomu, ze lide kupuji jine zbozi (splnujici opravdove limity Evropske Unie). CR ma jeste nejmene do roku 2015 ujednano, ze si vse bude delat po svem a to napriklad plati o mnozstvi importovaneho zbozi. Nejradeji by ceska vklada zakazala dovazet cokoli a tvrdila by, ze mame nejen ceskou kvalitu, ale rovnou svetovou kvalitu a ze omezuje dovoz ze zahranici pro nase dobro.

    Dominantni cesky automobilovy prumysl velmi brzo doplati na zvysujici se cenu ropy -> bude prakticky nulovy zajem o nove vozy a jejich soucasna cena klesa kazdy den.