Hlavní navigace

Názor k článku Proč o Meltdown a Spectre věděly předem jen vyvolené firmy a projekty? od null null - [Unknown] A nenapadlo tě někdy, že ten tvůj kamarád...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2018 20:26

    null null (neregistrovaný)

    [Unknown]

    A nenapadlo tě někdy, že ten tvůj kamarád mohl skutečně poznat jak to funguje, na rozdíl od tebe, který tu zkušenost sice nemáš, za to přesně víš že nic takového neexistuje?
    Hned ti to i prokážu. Dějiny jak válečné, tak mírové jsou "taháním za nitky" a vlivem "těch nahoře" protkané a z oné historie víme, že tahání za nitky se dělo vždy v dobách míru i válek. A jelikož se to dělo vždy v historii, dokonce i v novodobé historii ČR už máme dokumentováno spoustu tahání za nitky a vlivů od "těch nahoře", je naprostá demence tvrdit, že žádné tahání za nitky a vlivy "mocných" neexistují.

    "O 9/11 skutecne ma "urcite" pochybnosti a bude je mit nejspis do smrti, protoze kdyby si je nechal vyvratit, tak prijde o "hlavni vymluvu" proc je z nej najednou looser...."

    A tvůj kamarád tvrdí že je looser protože US vláda lže o 9/11? A protože on to tvrdí, tak všichni kdo nevěří nějakému prohlášení vlády tak jsou looseři a je jedno jaká jsou fakta? Promiň, nemá se urážet a nechci, ale zeptat se musím.: Nejsi retardovaný?

    "tupá ovce" - ano, je to nálepka a más vůj důvod a ůčel.
    "garnitura" - ano, ale jelikož se bavíme o vztahu teorie / vládní verze očekával jsem že ti z kontextu dojde, že je řeč o vládnoucí (neplést s vládní) garnituře. Hmmm, nedošlo. Hlavně že máš jasno v tom, že ostatní jsou looseři ...

    Umberto Eco - taky tu máme třeba věhlasnou Orwelovu rozhlasovou hru. Fajn, lidi mu naletěli. To znamená že nikdo nikdy nelže a všechny oficiální vyjádření jsou pravdivé?
    Máme tu např. dobře prokázaný incident "Tonkinský záliv". ~50 let to byla konspirace, takže pro tebe to byla nezpochybnitelně pravda (protože Eco napsal nejakou fikci), ale dneska už teda víme že to byla skutečně lež a ty ses i s tím tvým Ecem pletl.
    Nejde o to jestli něčemu věříš, jenom ti dokazuji, že to co tvrdíš je pitomost na konkrétním příkladu z nedávné historie To se ani nebavím o tom, že podle tvé snůšky k této "lži" muselo dojít bez tahání za nitky a bez vlivu těch nahoře z jejich zájmu, protože to podle tebe neexistuje. Takže to vlstně nikdo nechtěl, nezařídil a nepotřeboval, prostě se to zhmotnilo. Debilní že? No ale tvrdíš to ....