Hlavní navigace

Názor k článku Proč o Meltdown a Spectre věděly předem jen vyvolené firmy a projekty? od Niemand - Tak tu máme prvního pasáka vepřů, který lidem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2018 18:56

    Niemand (neregistrovaný)

    Tak tu máme prvního pasáka vepřů, který lidem na potkání tyká v iluzi, že všichni jsou prosťáčci jako on.

    To, že považujete pana Fendrycha za člověka, který to ma v hlavě srovnané o vás vypovídá více než byste chtěl, ale samozřejmě máte právo na svůj názor. Ovšem obhajovat očividnou propagandu, to už znamená že jste buď opravdu prostý nebo opravdu sprostý a děláte to úmyslně.

    Jen namátkou dvě věty z tvořivosti dotyčného z článku ... https://nazory.aktualne.cz/komentare/debata-v-rudolfinu-drahos-je-cas-budouci-zeman-minuly/r~8132bfa4022411e8ad1e0cc47ab5f122/
    "Pokud volič myslí na budoucnost, na dalších pět let, Drahoš je vhodnější. JD se dá chápat jako Jedeme Dál, zatímco MZ jako Mašírujeme Zpátky."

    První citovaná věta je typická manipulační technika typu, "jestli jsi chytrý, tak uděláš co ti říkám ja". Druhá citovaná věta je příklad posmívání na úrovni mateřské školky, kde děti výmýšlejí hanlivé přezdívky komolením jména apod. Tohle není argumentace, to je zoufalé hledání nějakého úderného hesla, které by se dalo dobře skandovat a především propagovat, protože výtvory pana Fendrycha jsou z nemalé části propaganda. Odvozovat budoucí politický vývoj na základě iniciál kandidátů je na úrovni věštění z kávové sedliny. Taky bych mohl říci Martin Fendrych, MF, Manipulační Falzifikátor, ale nebude to vůbec žádný argument, nebude to mít žádnou vypovídající hodnotu, protože usuzovat cokoliv z iniciál jména je prostě pitomost.