Hlavní navigace

Názor k článku Programování v JavaFX: úvod, příprava systému a prostředí od KarelI - Prijde mi to takove zmatene. Kliknul jsem, protoze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2015 10:58

    KarelI

    Prijde mi to takove zmatene. Kliknul jsem, protoze se (uz nekolik let) chci pustit do JFX a porad nic. Jenze jsem se dozvedel asi 10x vic informaci nez jsem cekal a potreboval.

    Vubec nevim, proc se zde probira instalace Debianu a nejakeho Mate. Prece nechcete rict, ze abych si zkusil neco v JFX, musim si nainstalovat novy system a vse okolo? Asi by bylo dobre na zacatek uvest - pokud uz mate JDK+IDE, preskocte k instalaci JFX tam a tam.

    Ty galerie - je opravdu nutne davat screenshot pro kazdy krok? Pro lepsi citelnost navrhuji rozdelit clanek do kapitol, u nadpisu rict jaka galerie se toho tyka a v textu nahradit vyskyty "jak to ukazuje X obrazek Y galerie" pouze "(obr X.). Usetrite tim ctenare (cte se to fakt dost blbe) a asi 1kB textu.

    Uvolnovani RAM je taky tema samo pro sebe. Asi by bylo dobre na zacatek uvest - pokud mate RAM dost, tato cast se vas netyka.

    Tesim se na pristi dil a doufam, ze se neco noveho dozvim :-)