Hlavní navigace

Názor k článku Projekt 800: datová úložiště a zdroj od ajne - Schéma jsem nezkoumal, tolik jsem se kazeťáku nevěnoval....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 3. 2021 13:09

    ajne

    Schéma jsem nezkoumal, tolik jsem se kazeťáku nevěnoval. Každopádně ten, co jsme měli tehdy doma, tak tam přetáčení nefungovalo bez příkazu z počítače vůbec. Ještě jsem to ověřoval u současného mgf. a funguje tam FF, REWIND ne.

    "Tak si to v článku milý autor oprav, samozrejme pretáčanie funguje vždy, nezávisle od toho či je daný príkaz z počítača - stačí sa pozrieť do schémy. Takéto "hrubky" by sa v článku naozaj nemali vyskytovať."

    Tyto články nejsou exaktní vědou, vycházím ze svých zkušeností historických i aktuálních. I tak mi příprava článku zabere mnoho desítek hodin příprav (zkoušení, dohledávání informací, úprava fotek, sepsání a revize celého článku), a dělám to bez honoráře. K tomu samotný HW si také z naprosté většiny platím z vlastní kapsy, kromě štedře darovaných kusů HW od čtenářů. Každá chyba mne samozřejmě mrzí a snažím se jím vyvarovat, ale trochu více tolerance bych ocenil.