Hlavní navigace

Názor k článku Quake2 od Yokotashi - 1. no comment 2. umoris UNIX !SMYSLUPLNYM! ukolem? Umoris...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 8. 2003 13:58

    Yokotashi (neregistrovaný)

    1. no comment

    2. umoris UNIX !SMYSLUPLNYM! ukolem? Umoris ho jako normalni user a ne jako root? Netvrdim, ze to nejde :-) ale nejsem si jist, zda vis jak. Vetsinou se ti to nepovede omylem ale tvrdou a cilenou praci.
    (Neplet si Linux a obri superbaliky vznikle v zoufale snaze ukazat wokennim luserum, "ze to taky umime")

    3. kod M$ jsem nevidel a nechci ... podle toho, jak se to chova bude dost strasny.

    4. neco, jako, ze veci, ktere patri k sobe jsou u sebe a ty, ktere nepatri jsou jinde a neovlivnuji se ... nekdy se tomu rika navrh systemu ...

    5. proc by bezna triclenna rodina nemela cluster ze tech pocitacu? nebo treba ze dvou a Xterminal ... nebo jeden poradny stroj a 3 xterminaly ... usetri se za HW ...
    Word je pro masochisty a OOfice je vlezdoprdelisticka portace Wordu pro tytez masochisty ... clovek s mozkem pouziva odpovidajici veci (pokud o nich vi). Pouzivat Word na psani textu je jako orat pole termonuklearni bombou.

    6. universalnost je o tom, ze se jedna vec nepise 6x blbe, ale jednou poradne a funguje to dobre vsude.Kdyz s tim neumis, pouzivej stabilni radu a pokud mozno distribucni kernely.

    7. to je ukol kompilatoru ... o tom, jak funguje gcc na Alphach se bavit nebudeme :-)

    8. kdyz to neni polovicate, tak proc ne ... a to neni.

    9. ja nevim, ktera prasarna ma v kernelu i GUI ...

    10. jak casto za svuj OS platite 6000? kazdy pulrok? rok?

    11. stejne to nepoznate, tak co na tom?

    Mimochodem windows z hloubi duse nesnasim a radsi bych delal i s HP-UXem, MINIXem, nebo SCO, nefunguji totiz, chovaji se nedeterministicky, kazda verse navic uplne jinak a jednoduche veci se musi delat slozite a slozite - s vyjimkou nekaolika mala vyjmenovanych - nejdou vubec.