Hlavní navigace

Názor k článku Recenze Kindle Paperwhite: svítící e-papír podle Amazonu od fanoush - NST mam, bohuzel jeste nez udelali verzi s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2013 21:01

    fanoush (neregistrovaný)

    NST mam, bohuzel jeste nez udelali verzi s podsvicenim, tu bych ted mozna radeji, ale jinak jsem velmi spokojen. na xda developers je mala ale relativne dobra komunita takze samozrejme funguje root, Android Market, jsou patche na usb host (treba pro klavesnici nebo audio dongle), multi touch a dokonce je zvlastni cernobily mod (=dve barvy) ktery nema ghosting a funguje s nim plynule scrolling, zooming nebo i video.

    trochu nevyhoda je android 2.1 (je stary, neco uz fakt potrebuje 2.2 a vyse), ale jinak to docela jde, i kdyz nektere aplikace obcas padaji. krome vestavene ctecky pozivam fbreader, coolreader, adobe reader (ten obcas pada) hry typu sachy, sudoku, reversi, slovniky, z browseru nejde idealne ani jeden ale taky se da (a clovek si pohraje se styly aby to pak jeste slo i precist, neverili byste kolik webu pouziva nekontrastni pozadi a barvu fontu :-)

    pokud vam nevadi se ve vecech vrtat doporucuju vsechny Nooky, sam mam simple touch, nook color (s CM 7.2) a i novy HD+ s CM10 (ten ma naprosto bozi fullhd displej!!), skvely pomer vykon cena a vsechny maji microSD slot (a umi z neho bootovat)