Hlavní navigace

Názor k článku Red Hat Linux 8.0 - recenze od Gilhad - Trpet budou vsichni, ale v ruzne mire. Me...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2002 15:25

    Gilhad (neregistrovaný)

    Trpet budou vsichni, ale v ruzne mire. Me se nechce trpet vic, nez je nutne. Dokud mi vse chodi, tak si nebudu pridelavat zbytecnou praci prechodem na neco nedotazeneho (Kdyz prisly windows, taky jsem zustal u VolkovCommandera a DOSu, ktere fungovaly a k prechodu me donutil az zamestnavatel a to na winNT, takze jsem v podstate zustal usetren w31, w311, wfwg, w95 a kupodivu toho nelituju. I tak byl vzdy prvni instalovany soft VC, nebot windowsum stale chybel spravce souboru.
    Takze az bude vse bez problemu pracovat s Unicodem a naopak to zacne prestavat podporovat iso-8859-2, tak projedu ulozene soubory jednoduchym konvertorem a prejdu. Driv se mi to jevi jako zbytecna komplikace, zvlaste pokud by to znamenalo retezove komplikovat zivot vsem okolo (jako to delaji lidi, co si poridi novou werzi Wordu a nuti tim ostatni, aby si ji poridili taky, jinak se s nimi nedohodnou.)
    Jinak jsem videl jak s RH8.0 zapasi kolega a radeji pockam na neco doladenejsiho a zatim si budu stahovat pouze lepsi verze jadra.